Teak Circle tuintafel - 163 x 163 x 76 cm

Teak Circle tuintafel - 163 x 163 x 76 cm

Merk:Ethnicraft
Model:Ethnicraft
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 2.539,00€

  • Excl. BTW: 2.098,35€

Dit Ethnicraft-model is een ontwerp van Alain van Havre.

Bij deze Circle tuintafel gaat het erom uw dierbaren te inspireren om wat meer tijd aan tafel door te brengen.

De bijzondere tafelpoten verstrengelen zich perfect in balans, terwijl het aangepaste gegroefde ontwerp het buitenleven tot een genot maakt.

Deze stevige tuintafel, bestaande uit massief teakhout, is zo ontworpen dat het zich aanpast aan verschillende omgevingsfactoren.

Wanneer het buitenmeubilair zich aan de omgeving aanpast, kan het gebeuren dat er barsten of bewegingen kunnen optreden. Niettegenstaande dat deze tuintafel, bestaande uit hardhout, zeer geschikt is voor buitengebruik zal deze tafel in zijn natuurlijke staat vergrijzing vertonen.

Variaties in houtnerf en kleur, noesten en andere natuurlijke kenmerken zijn inherent in massief hout. Dit zijn verre van gebreken, maar ingewikkeld een deel van zijn karakter. Wij zijn van mening dat deze onvolkomenheden bijdragen aan de charme van Ethnicraft-producten. Hout, zoals elk ander natuurlijk en poreus materiaal, blijft gedurende zijn hele leven vocht opnemen en afgeven. Schrik niet, dit is een normale reactie op de omgeving van het meubel.


Ethnicraft
Model Tuintafel
Lengte 163 cm
Breedte 163 cm
Hoogte 76 cm
Levering Gratis op gelijkvloers Wijzelf komen je meubelen zorgvuldig leveren en plaatsen. Op de leveringsdag hoef je enkel nog maar aan te wijzen waar je ze wilt.
Leveringstermijn Minimum 2 weken
Belangrijk Enkel levering mogelijk in België

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: massief, tuintafel, circle, rond