Teak Bok tuintafel zwart - 162 x 80 x 76 cm

Teak Bok tuintafel zwart - 162 x 80 x 76 cm

Merk:Ethnicraft
Model:Ethnicraft
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 1.489,00€

  • Excl. BTW: 1.230,58€

Een kenmerkend Ethnicraft-ontwerp, de iconische Bok-eetkamertafel van Alain van Havre vindt nu zijn weg naar de buitenlucht. Breng structurele elegantie en hedendaags vakmanschap in uw buitenleven.

Net als de bijpassende tafel is de Bok tuintafel in teak een kenmerkend ontwerp. De luchtige vorm en toch sterke constructie maken deze tuintafel tot een tijdloos en opmerkelijk ontwerp om jarenlang van te genieten. Het tafelblad van de Bok tuintafel bestaat uit verschillende planken in massief teakhout.


De buitenshuis collectie van Ethnicraft is zo ontworpen dat het zich aanpast aan verschillende omgevingsfactoren. Wanneer het buitenmeubilair zich aan de omgeving aanpast, kan het gebeuren dat er barsten of bewegingen kunnen optreden.
Niettegenstaande dat deze tuintafel, bestaande uit hardhout, zeer geschikt is voor buitengebruik zal deze tafel in zijn natuurlijke staat vergrijzing vertonen.

Variaties in houtnerf en kleur, noesten en andere natuurlijke kenmerken zijn inherent in massief hout. Dit zijn verre van gebreken, maar ingewikkeld een deel van zijn karakter. Wij zijn van mening dat deze onvolkomenheden bijdragen aan de charme van Ethnicraft-producten. Hout, zoals elk ander natuurlijk en poreus materiaal, blijft gedurende zijn hele leven vocht opnemen en afgeven. Schrik niet, dit is een normale reactie op de omgeving van het meubel.

De Bok tuintafel is verkrijgbaar in vier afmetingen.

Ethnicraft
Model Tuintafel
Lengte 162 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 76 cm
Levering Gratis op gelijkvloers Wijzelf komen je meubelen zorgvuldig leveren en plaatsen. Op de leveringsdag hoef je enkel nog maar aan te wijzen waar je ze wilt.
Leveringstermijn Minimum 2 weken
Belangrijk Enkel levering mogelijk in België

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: massief, teak, tuintafel