TOONZAALMODEL Teak Bok tuinstoel zwart - 50 x 54 x 76 cm

TOONZAALMODEL Teak Bok tuinstoel zwart - 50 x 54 x 76 cm

Merk:Ethnicraft
Model:Ethnicraft
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 486,75€

  • 649,00€
  • Excl. BTW: 402,27€

Een kenmerkend Ethnicraft-ontwerp, de iconische Bok-eetkamerstoel van Alain van Havre vindt nu zijn weg naar de buitenlucht. Breng structurele elegantie en hedendaags vakmanschap in uw buitenleven.

Net als de bijpassende tafel is de Bok tuinstoel in teak een kenmerkend ontwerp. De luchtige vorm en toch sterke constructie maken deze tuinstoel tot een tijdloos en opmerkelijk ontwerp om jarenlang van te genieten. De zitting van de Bok tuinstoel bestaat uit verschillende planken in massief teakhout.


De buitenshuis collectie van Ethnicraft is zo ontworpen dat het zich aanpast aan verschillende omgevingsfactoren. Wanneer het buitenmeubilair zich aan de omgeving aanpast, kan het gebeuren dat er barsten of bewegingen kunnen optreden.
Niettegenstaande dat deze tuinstoel, bestaande uit hardhout, zeer geschikt is voor buitengebruik zal deze stoel in zijn natuurlijke staat vergrijzing vertonen.

Variaties in houtnerf en kleur, noesten en andere natuurlijke kenmerken zijn inherent in massief hout. Dit zijn verre van gebreken, maar ingewikkeld een deel van zijn karakter. Wij zijn van mening dat deze onvolkomenheden bijdragen aan de charme van Ethnicraft-producten. Hout, zoals elk ander natuurlijk en poreus materiaal, blijft gedurende zijn hele leven vocht opnemen en afgeven. Schrik niet, dit is een normale reactie op de omgeving van het meubel.


Ethnicraft
Model Tuinstoel
Lengte 50 cm
Breedte 54 cm
Hoogte 76 cm
Levering Meubelen en andere grote artikelen worden geleverd in België door onze eigen leveringsdienst. De kost van de levering wordt berekend op basis van het adres van de klant tijdens het afrekenen en het gewicht en/of omvang van de bestelling. De uiteindelijke kosten voor de verzending zullen bevestigd worden na bestelling. Na uw bestelling neemt onze dienst contact met u op om een leveringsdatum af te spreken.
Leveringstermijn Minimum 2 weken
Belangrijk Enkel levering mogelijk in België

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: massief, tuinstoel