TOONZAALMODEL Teak EX1 tuinstoel - 43 x 56 x 83 cm

TOONZAALMODEL Teak EX1 tuinstoel - 43 x 56 x 83 cm

Merk:Ethnicraft
Model:Ethnicraft
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 351,75€

  • 469,00€
  • Excl. BTW: 290,70€

Deze populaire exterieurfavoriet, de  EX 1 tuinstoel, is een ontwerp van Alain van Havre.

De tuinstoel bestaande uit massief teakhout is een tijdloos ontwerp dat moeiteloze stabiliteit toevoegt aan uw behoeften buiten zitten.

Mede door de strakke lijnen en zijn luchtige vorm heeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling om jarenlang van te genieten.

De zitting van de EX 1 tuinstoel bestaat, net zoals het tafelblad, uit verschillende planken in massief teakhout. Dit zorgt voor een aangenaam en comfortabel gevoel voor een hele dag/avond buitenshuis.

De buitenshuis collectie van Ethnicraft is zo ontworpen dat het zich aanpast aan verschillende omgevingsfactoren. Wanneer het buitenmeubilair zich aan de omgeving aanpast, kan het gebeuren dat er barsten of bewegingen kunnen optreden.

Niettegenstaande dat deze tuinstoel, bestaande uit hardhout, zeer geschikt is voor buitengebruik zal deze stoel in zijn natuurlijke staat vergrijzing vertonen.

Variaties in houtnerf en kleur, noesten en andere natuurlijke kenmerken zijn inherent in massief hout. Dit zijn verre van gebreken, maar ingewikkeld een deel van zijn karakter. Wij zijn van mening dat deze onvolkomenheden bijdragen aan de charme van Ethnicraft-producten. Hout, zoals elk ander natuurlijk en poreus materiaal, blijft gedurende zijn hele leven vocht opnemen en afgeven. Schrik niet, dit is een normale reactie op de omgeving van het meubel.


Ethnicraft
Model Tuinstoel
Lengte 43 cm
Breedte 56 cm
Hoogte 83 cm
Levering Meubelen en andere grote artikelen worden geleverd in België door onze eigen leveringsdienst. De kost van de levering wordt berekend op basis van het adres van de klant tijdens het afrekenen en het gewicht en/of omvang van de bestelling. De uiteindelijke kosten voor de verzending zullen bevestigd worden na bestelling. Na uw bestelling neemt onze dienst contact met u op om een leveringsdatum af te spreken.
Leveringstermijn Minimum 2 weken
Belangrijk Enkel levering mogelijk in België

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: massief, tuinstoel