Bietini Design Gent
Brabantdam 88-90
9000 Gent 
Oost Vlaanderen 
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)9 234 31 20
+32 (0)477 47 92 75

Open van dinsdag t/m zaterdag
telkens van 12u tot 18u
Op afspraak op maandag
en van dinsdag t/m zaterdag in de voormiddag
Gesloten op zondag

Bietini Design Geraardsbergen
@ IndigoPaints
Astridlaan 82
9500 Geraardsbergen
Oost Vlaanderen
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)54 24 60 89

Open van maandag t/m vrijdag
telkens van 9u tot 18u
zaterdag van 9u tot 17u
Gesloten op zondag

Bietini design, Puur wonen!

Bietini design is een stijlvolle interieurzaak met tijdloze en hedendaagse meubelen en accessoires van voornamelijk Belgische merken als Serax, Ethnicraft, Mobitec en Passe Partout. Meubelen die meteen passen bij de sfeer waarin je wilt wonen en leven. Accessoires die de juiste toon zetten in jouw interieur.

Bietini design een adres voor alle leeftijden en stijlen. Onze filosofie: geen dure modegrillen maar een mooie, duurzame en betaalbare interieurstijl.

Naast het grote aanbod van kwaliteits design artikelen bieden wij ook tal van tuindecoratie aan.

U kunt terecht in de winkel te Gent voor al uw decoratie artikelen, van cadeautjes tot volledige interieurinrichtingen (kasten, salons, tafels, ...).

Bietini @ IndigoPaints te Geraardsbergen. Aangezien we dezelfde passie voor interieur en kleur delen was het voor ons een logische keuze om de handen in elkaar te slaan. Op die manier kunnen we u als klant een nog ruimer, completer pakket aanbieden op vlak van interieurinrichting.

Bij IndigoPaints, speciaalzaak in muur-, raam- en vloerbekleding worden Bietini meubelen van Ethnicraft, Mobitec,... en Bietini accessiores van Serax gecombineerd met muurdecoratie van onder andere Hooked on Walls, Arte, Flamant, Harlequin, … met raamdecoratie van bijvoorbeeld Inside Blinds, Diaz, Luxaflex en Toppoint en vloerbekleding van Desso, Parador of Quickstep.

Dankzij het brede gamma aan interieurdecoratie en de tijdloze, hedendaagse meubelen kunnen wij iets passends aanbieden voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Laat ons u inspireren, adviseren en ondersteunen bij uw zoektocht naar uw eigen interieurstijl.

Via onze webshop bieden wij u ook de mogelijkheid om makkelijk en veilig online te winkelen in het comfort van uw eigen woning.