een kijkje in onze showroom

Welkom in onze unieke showroom van 500m² met drie verdiepingen om te ontdekken. 

Bij ons vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van meubels en decoratie, evenals een selectie van showroommodellen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of een specifiek item, onze showroom is de perfecte plek om rond te snuffelen en nieuwe ideeën op te doen. Kom langs en ontdek zelf de veelzijdigheid en pracht van onze showroom!

Vlotte bereikbaarheid!

Bietini design ligt in het centrum van Gent naast het gekende Glazenstraatje en zeer gemakkelijk bereikbaar. Parkeren kan in de straat, vind je toch geen plaatsje? Op slechts 400 meter wandelafstand vind je publieke parking Gent Zuid en publieke parking Reep. Hierdoor kan je eenvoudig parkeren in de buurt en ondervindt je geen hinder van het circulatieplan. Met deze handige parkeermogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte parkeerplaats. Zo kun je zonder zorgen genieten van je bezoek aan Bietini Design.

Play Video

Vroeger was in dit historisch pand een stadsdiscotheek gevestigd, de befaamde ''Scotch inn''

De prachtige boog hebben we terug in de oorspronkelijke staat gerestaureerd, een herkenningspunt van de vele bezoekers van de discotheek.

We hebben dit pand volledig omgebouwd naar een prachtige interieurzaak met drie verdiepingen vol inspiratie.