TOONZAALMODEL Jack outdoor loungestoel - Gebroken wit - 76 x 90 x 73 cm

TOONZAALMODEL Jack outdoor loungestoel - Gebroken wit - 76 x 90 x 73 cm

Merk:Ethnicraft
Model:Ethnicraft
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 1.048,50€

  • 1.398,00€
  • Excl. BTW: 866,53€

Teakhouten Jack outdoor loungestoel - gebroken wit.

Dit Ethnicraft-model is een ontwerp van Jacques Deneef.

Deze elegante loungestoel is mooi vanuit elke hoek. De weelderige vormen en rondingen vormen samen de basis van de Jack bankencollectie. Met in België geweven stoffering, is elk detail zorgvuldig vervaardigd om comfort en elegantie te garanderen wanneer u van het buitenleven geniet.

Deze outdoor loungestoel is vervaardigd uit teakhout. Dit is niet alleen erg duurzaam maar ook heel mooi in combinatie met de bijpassende stoffen kussens. Deze zijn verkrijgbaar in gebroken wit 'off white' en mokka 'mocha'.

De buitenshuis collectie van Ethnicraft is zo ontworpen dat het zich aanpast aan verschillende omgevingsfactoren. Wanneer het buitenmeubilair zich aan de omgeving aanpast, kan het gebeuren dat er barsten of bewegingen kunnen optreden.
Niettegenstaande dat deze tuinstoel, bestaande uit hardhout, zeer geschikt is voor buitengebruik zal deze stoel in zijn natuurlijke staat vergrijzing vertonen.

Variaties in houtnerf en kleur, noesten en andere natuurlijke kenmerken zijn inherent in massief hout. Dit zijn verre van gebreken, maar ingewikkeld een deel van zijn karakter. Wij zijn van mening dat deze onvolkomenheden bijdragen aan de charme van Ethnicraft-producten. Hout, zoals elk ander natuurlijk en poreus materiaal, blijft gedurende zijn hele leven vocht opnemen en afgeven. Schrik niet, dit is een normale reactie op de omgeving van het meubel.

De Jack outdoor loungestoel is ook verkrijgbaar als tweezits- of driezitsbank. Deze kan u terugvinden op onze website.


Ethnicraft
Model Tuinstoel
Lengte 76 cm
Breedte 90 cm
Hoogte 73 cm
Levering Meubelen en andere grote artikelen worden geleverd in België door onze eigen leveringsdienst. De kost van de levering wordt berekend op basis van het adres van de klant tijdens het afrekenen en het gewicht en/of omvang van de bestelling. De uiteindelijke kosten voor de verzending zullen bevestigd worden na bestelling. Na uw bestelling neemt onze dienst contact met u op om een leveringsdatum af te spreken.
Leveringstermijn Minimum 2 weken
Belangrijk Enkel levering mogelijk in België

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: massief, outdoor, loungestoel, teak