UMAGE is een Deens woord dat 'inspanning leveren' betekent, en dat is wat ze elke dag willen doen.

UMAGE is waar een prachtig Deens design betaalbaar wordt gemaakt, met hoogwaardige materialen en een oprechte zorg voor het milieu.

HET CONCEPT VAN UMAGE

Bij UMAGE combineren ze esthetiek, eenvoud en functionaliteit en doordrenken dit met doordachte ambacht en zorg voor het milieu. Het resultaat zijn prachtige ontwerpen met een duurzame rand. In het proces minimaliseren ze de ecologische voetafdruk op onze planeet en maximaliseren ze de ethische toewijding aan milieuvriendelijkheid.

FLEXIBEL EN FUNCTIONEEL

Waarom zou u een tafellamp of een bijzettafel hebben en geen USB of draadloze oplader erin opnemen? Waarom geen ruimte maken voor opslag waar ruimte toch al leeg is? UMAGE beantwoordt niet alleen deze vragen, maar maakt ze ook werkelijkheid. Een van de belangrijkste aspecten van de meubel- en verlichtingsontwerpen bij UMAGE is multifunctionaliteit en flexibiliteit.

Ontwerpen met meer dan één functie in gedachten is een duurzame mindset, omdat het het aantal producten vermindert dat u moet kopen om een complete opstelling voor uw ruimte te krijgen. De meeste van hun lampenkappen zijn flexibel en kunnen worden gebruikt als zowel hanglampen, staande lampen, tafellampen en wandlampen, door gebruik te maken van de verschillende standaard verlichtingsuitbreidingen. Het leven verandert in de loop van de tijd als we verhuizen, herinrichten of gezinsleden toevoegen. De flexibiliteit verbetert het gebruik van de lampenkappen in nieuwe omgevingen, past bij nieuwe behoeften en zorgt ervoor dat u niet telkens nieuwe lampen hoeft aan te schaffen.