Mad about mats biedt een unieke collectie van hoogwaardige matten aan die perfect passen bij elk interieur. Dit Belgische merk heeft zes verschillende collecties met elk een uniek design dat gecombineerd wordt met een uitstekende kwaliteit.

Elke mat is ontworpen om stof en vuil op te nemen, waardoor het huis schoon blijft. Bovendien zorgen de matten ervoor dat de luchtkwaliteit verbetert, doordat ze stofdeeltjes vasthouden. Alle Mad about mats matten zijn voorzien van een anti-slip backing, waardoor ze extra veilig zijn. Dankzij de wasbare backing zijn de matten ook zeer eenvoudig te onderhouden.

De collecties bevatten verschillende soorten matten, waaronder 'scraper' en 'touch' matten. De scraper is een schoonloopmat die bestaat uit hardere haren, wat zorgt voor propere voeten, ideaal voor buiten of aan de voordeur.

De touch is zachter en absorbeert beter, een droogloopmat, waardoor natte voeten geen kans krijgen om binnen te dringen. Kortom, Mad about mats heeft voor elk interieur de perfecte mat om het huis schoon en veilig te houden.