Baobab Collection is een exclusief merk uit België dat de lat hoger legt op het gebied van interieurdecoratie met geurende sierobjecten, die beroemd zijn vanwege hun fraaie ontwerp en ambachtelijke productie.

Elegante interieurparfums, met de hand vervaardigde glaskunst en creatieve ontwerpen vinden hun inspiratie in de prachtige, uitgestrekte landschappen en kleurrijke tradities van Afrika. Sinds 2002 nemen ze de klant mee op een onvergetelijke reis vol luxueuze geursensaties.

Baobab Collection blijft zijn aanbod van geurkaarsen en diffusers uitbreiden en blijft voorop lopen in het ontwerpen van nieuwe en grensverleggende ontwerpen. De meesterparfumeurs ontwikkelen geurprofielen die even complex zijn als die van een parfum voor de huid, de decoratieve kaarsen en diffusers zijn prachtige blikvangers die een statement maken in uw interieur. 

Of u nu op zoek bent naar een olfactorische reis naar verre oorden of een betoverende natuurervaring, de ambachtelijke glaskunst en heerlijke geursensaties zorgen voor een exclusieve ervaring die een vleugje exotiek en spiritualiteit aan uw huis toevoegt en uw leven naar hogere sferen brengt.