Serax brochure SS18 - Interior Accessories
Serax brochure SS18 - Urban Jungle
Serax brochure SS19 - Tableware
Serax brochure SS19 - Furniture
Serax brochure SS18 - Lighting
Serax brochure SS19 - Cutlery, glassware & accessories

Servies by Anita Le Grelle for Serax
Servies - Cutlery, glassware & accessories by Sergio Herman for Serax 

In 1987 besloten de broers Axel en Serge Van den Bossche de zaak van hun moeder over te nemen onder de naam Serax. Wat begon met een reeks bloempotten groeide al snel uit tot een uitgebreid assortiment decoratieartikelen. Begin jaren ’90 werd het managementteam versterkt met Frank Lambert en verhuisde het bedrijf naar Kontich. Vandaag telt de collectie van Serax niet minder dan 4000 interieurobjecten, gaande van origineel glaswerk over elegante serviezen tot sfeervolle theelichtjes.

Serax staat voor vernieuwend en betaalbaar design. Het bedrijf speelt met zijn eigenzinnige kijk op de huidige trends duidelijk in op de behoeftes van bloemisten en interieurzaken. Om vernieuwing en creativiteit te verzekeren werkt Serax samen met toonaangevende designers uit binnen- en buitenland, zoals Marie Michielssen, Roel Vande- beek, Moniek Vanden Berghe en Roos Van de Velde.

Doorheen de jaren is Serax uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de decoratiesector. Het bedrijf staat bek- end om zijn betaalbare kwaliteitsproducten, maar ook om zijn uitstekende klantenservice. En dat werpt zijn vruchten af. Intussen heeft Serax agenten in Nederland en Italië en zijn er exclusieve verdelers in Groot-Brittannië, Spanje, Duitsland en Portugal.

seraxtable