Serax brochure SS18 - Interior Accessories
Serax brochure SS18 - Urban Jungle
Serax brochure SS19 - Tableware
Serax brochure SS19 - Furniture
Serax brochure SS18 - Lighting
Serax brochure SS19 - Cutlery, glassware & accessories

Servies by Anita Le Grelle for Serax
Servies - Cutlery, glassware & accessories by Sergio Herman for Serax 

In 1987 besloten de broers Axel en Serge Van den Bossche de zaak van hun moeder over te nemen onder de naam Serax. Wat begon met een reeks bloempotten groeide al snel uit tot een uitgebreid assortiment decoratieartikelen. Begin jaren ’90 werd het managementteam versterkt met Frank Lambert en verhuisde het bedrijf naar Kontich. Vandaag telt de collectie van Serax niet minder dan 4000 interieurobjecten, gaande van origineel glaswerk over elegante serviezen tot sfeervolle theelichtjes.

Emorational houten meubilair ... een combinatie van 'emorational' (emotioneel) en 'rationeel' (rationeel). Daar draait het allemaal om in de Ethnicraftcollectie! Het meubilair roept emotie op door de warmte en natuurlijkheid van het basismateriaal. Dit is niet enkel het meest tradionele materiaal voor meubilair, bovendien draagt hout met zijn prachtige kleuren en nerven bij tot het delicate karakter van het meubilair. Het rationele van de collectie ligt in de functionaliteit, eenvoud en kwaliteit van het meubilair. deze aspecten versterken de kracht en puurheid van de ontwerpen.

Genieten van het rijke buitenleven !

Met de natuur als grote inspirator biedt schert Design u unieke (cadeau)artikelen die kwaliteit en originaliteit koppelen aan functionaliteit.
Natuurlijk en origineel: het is een combinatie waarnaar vandaag de dag veel vraag is. Dit gegeven maakt Esschert tot hét adres voor verrassende artikelen die inspelen op de hang naar het rijke buitenleven.

MOBITEC is een familiebedrijf in Belgïe, gespecialiseerd in de productie van stoelen en armstoelen van hoge kwaliteit met een brede keuze aan stoffen,
leersoorten en massief houten poten in beuken, eiken & notelaar.
Ontdek bij BIETINI design de nieuwe MOODS collectie stoelen & tafels by Mobitec. Een concept met tal van mogelijkheden!

Nielaus maakt hoogwaardig zitmeubilair waar design troef is.
Ze werken samen met de beste Deense architecten en ontwerpers. Alsook met vakmensen zoals machinisten, meubelmakers en stoffeerders die, binnen hun eigen specifieke gebieden,bijdragen tot het vervaardigen van unieke meubelstukken met geselecteerde materialen.