Ontdek snel de speciale ACTIES op de meubelen van ETHNICRAFT, NOTRE MONDE, MOBITEC en de zetelcombinaties van DANCA.

Om plaats te maken voor nieuwe meubelen en accessoires verkopen we tevens een hele reeks toonzaalmodellen in onze winkel te Gent aan UITZONDERLIJKE PRIJZEN.
U moet snel zijn om een toonzaalmodel te kopen, VERKOCHT is VERKOCHT!

Bovendien krijgt u 10% WINTERKORTING cadeau op alle binnen- en buitenaccessoires van o.a. de merken Asa Selection, Esschert Design, Serax, Umage, XLBoom, ...*

Al onze solden en acties zijn geldig in onze winkel te Gent, de showroom te IndigoPaints Geraardsbergen en via onze webshop t.e.m. 31 januari 2019.

* Deze actie is enkel geldig op artikelen op voorraad en is niet cumuleerbaar met andere acties.

December is de cadeautjesmaand van het jaar. Om iedereen de mogelijkheid te geven al zijn eindejaarsgeschenken tijdig te kunnen kopen voorziet Bietini extra koopplezier:

Koopzondagen: 16, 23 en 30 december van 11 tot 18 uur

Uitzonderlijk open op maandag: 24 en 31 december van 11 tot 17 uur

achterkant uitnodigign

voorkant uitnodiging

Graag verwelkomen wij u met een hapje en een drankje tijdens onze Opendeurdagen te Gent.

Bovendien kunt u vanaf 17 november t/m 2 december 2018 genieten van speciale condities op al onze merken: Ethnicraft, Notre Monde, Mobitec, Danca, Nielaus, Serax, XLBoom, Asa, Esschert Design, Umage, Sirius, ...
Deze condities zijn geldig in onze winkel te Gent of bij uw online aankopen via onze webshop met de code ODNJ18.

De herfst editie van de Tuindagen vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober van 10 tot 17 uur.

Bietini Design staat zoals gewoonlijk op de binnenkoer van het koetshuis in 'de school' (standnummer: 337).

Tijdens deze editie is het thema 'Reynaert de vos'.

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden. Langs de dreven van één van de mooiste privédomeinen van het land bieden meer dan 230 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving. Voor de bezoeker is Beervelde vooral een gelegenheid om de dag door te brengen op een prettige manier: wandelend met vrienden, op ontdekking in open lucht, midden in de natuur, genietend van mooie dingen… 

Sfeerfoto's herfst editie:

Open Days voorjaar 2018

Laat ons u verwennen met een hapje en een drankje tijdens onze Opendeurdagen & stocksale.
Tot en met 8 april 2018 kan u genieten van speciale condities.
De speciale condities zijn geldig op al onze merken in onze winkel te Gent en de showroom te IndigoPaints Geraardsbergen of via onze webshop met de code ODVJ18.

Om plaats te maken voor nieuwe meubelen en accessoires verkopen we tevens een hele reeks toonzaalmodellen met een mooie korting.

Bietini Design Gent is bereikbaar.

Bietini Design is makkelijk bereikbaar voor wie met de auto via de snelweg komt. Via de fly-over, de lange brug van de E17 naar de Zuid, rij je vlot Gent Centrum binnen langs de Vlaanderenstraat en vervolgens eerste straat rechts richting de winkel.
De Parking Zuid aan de inkom van de stad is vlakbij de winkel.
In onze straat is er ook parkeergelegenheid en op zondag geldt vrij parkeren.