Blackbird collectie: keurig ingelijst

Designer Alain van Havre bundelt tegenovergestelde elementen voor de Blackbird collectie, een combinatie van zachte ronde poten en opvallende grafische lijnen in licht en luchtige ontwerpen.Hij speelt met contrasten: een elegant zwart frame geplaatst tegen natuurlijk eikenhout.
Het zwarte frame benadrukt deze collectie op een gedurfde maar toch voorname manier. 
De Blackbird collectie is volledig gelakt. Het frame is gemaakt van zwart getinte eik.

Window collectie: tentoongesteld 

 
De Window collectie biedt eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijkheid te presenteren.
De Window salon- en bijzettafels willen ruimte geven om uw persoonlijkheid te tonen. De ontwerpster Constance Guisset topt de tafels met gehard glas, de transparantie maakt het mogelijk om design- en persoonlijke items te etaleren. De mogelijkheid om jouw persoonlijkheid te etaleren zijn eindeloos.

Bok stoel: sculpturale elegantie


 
Een huwelijk van tegengestelde elementen, de Bok stoel expirimenteert speels met contrasten.
Ontwerper Alain van Havre combineert sculpturale elegantie met hedendaagse vakmanschap in een sierlijk en luchtige vorm. Ieder component sluit naadloos aan met sensuele lijnen.
Deze geestige vermenging van tegenstellingen resulteert in een iconisch stuk dat zowel verfijnd is als in het oog springt.

Simple collectie: terug naar de basis


 
De ontwerper Constance Guisset gaat terug naar de basis met strakke lijnen en een eenvoudige opzet.
Hij legt de nadruk op functie en vorm.
Deze collectie, vervaardigd uit massief eik, vindt een thuis in elke ruimte. 
Het eert eenvoud en tijdloze elegantie.

Teak Slice uitschuifbare tafel en de eiken Mikado tafel: grootte doet er toe


 
Alle goede dingen komen in kleine verpakkingen, de Mikado eettafel en de Slice uitschuifbare tafel zijn nu beschikbaar in meer compacte maten, aangepast aan nog meer interieurs.
Flexibiliteit en het gebruik van de ruimte op zijn best zijn tegenwoordig essentieel geworden in onze huizen. Tafels in kleinere maten bieden het antwoord.

Nordic II bed en nachttafel: nu ook verkrijgbaar in teak

Geïnspireerd door de Nordic reeks ontwikkelden Ethnicraft Nordic II, een bed dat elegante lijnen met de zuiverheid van massief hout combineert. Het is gemaakt om jaren mee te gaan, met zijn top - kwaliteit aan materiaal en tijdloos design. Als een slanke, maar authentieke stijl je aanspreekt, dan is dit zeker het bed waar u op zoek naar bent.