Oxford tafel Mobitec

Door de vele personalisatiemogelijkheden is de Oxford bijna als maatwerk te configureren, zodat de tafel altijd perfect bij de stoelen past.

U vindt altijd een tafel met een lengte die volmaakt in uw interieur past: van 140 cm, voor kleine ruimten, tot 260 cm, of zelfs 220 cm met een geïntegreerd uitschuifblad van 100 cm, als er meer plaats is.

Deze tafel is te verkrijgen in 5 houtsoorten: beuk, rustiek beuk, eik, rustiek eik of notelaar. En dit in verschillende kleuren.

U kan ook kiezen voor een exclusiever interieur met keramiek als tafelblad. Keramisch porselein heeft een heel resistent en krasvrij oppervlak. De fabricatie ervan heeft veel gelijkenissen met dat van een porceleinen servies. Keramisch porselein is een 100% natuurlijk product.

Als u warmte met elegantie wil combineren is er Fenix, een nieuw materiaal te verkrijgen in 6 kleuren. Het combineert de technische voordelen van HPL (laminaat) met een ongekend mooi uiterlijk. Fenix is een coating voor binnengebruik, die dankzij innovatieve technologie een oppervlak biedt met revolutionaire eigenschappen.

Ook kan u het design van uw stoelen uw keuze van uw Oxford-model laten bepalen: een strakke rechthoekige tafel (PB1), een tafel met ronde, harmonieuze vormen (PB2) of met hout ingelegde metalen poten (PB3).

Het uitschuifmechanisme van geanodiseerd aluminium is zeer eenvoudig in gebruik en combineert dit gebruiksgemak met een prachtig uiterlijk. Het systeem verleent de tafel niet alleen extra stijfheid maar biedt ook de mogelijkheid om twee verschillende materialen te gebruiken, die de tafel een exclusieve uitstraling geven.
Het uitschuifblad is volledig "onzichtbaar" als de tafel gesloten is, omat het volledig wegvalt in de dikte van het frame. Bovendien blijft met dit uitschuifsysteem alle beenruimte onder de tafel behouden. 

Ook nieuw: Stoel Sweet 25 en stoel Enora